SEXY blondă din Gorj s-a căsătorit, IERI, în mare SECRET cu iubitul milionar!

0
76

Frumoasa blondă originară din Gorj devenită cunoscută în showbiz ca „Mama Natură” a făcut ieri pasul cel mare. Vedeta a spus „DA” în fața ofițerului Stării Civile, unde a apărut la braț alături de marea ei iubire afaceristul milionar Tinu Vidaicu.

Ceremonia a avut loc la Timișoara, iar Roxana Ionescu a preferat să fie cât mai discretă cu privire la acest eveniment din viața ei. Atât actuala doamnă Vidaicu, cât și soțul ei, s-au ferit să facă vreun anunț cu marele eveniment.
Roxana Ionescu a purtat o ținută albă, cochetă, accesorizată cu un buchet de trandafiri albi. La ieșirea de la Starea Civilă, familia și prietenii i-au întâmpinat cu petale de trandafiri roșii.
Roxana Ionescu și soțul ei Tinu Vidaicu trăiesc o poveste de dragoste de 6 ani. Anul trecut, cei doi se pregăteau să devină părinți, însă vedeta a trăit o tragedie atunci când a pierdut sarcina la 6 luni. Frumoasa Roxana Ionescu este din nou însărcinată și a fost cerută de soție cu un inel superb cu diamante, așa că în viitorul apropiat ne putem aștepta la o nuntă, sau de ce nu, la botez și nuntă în același timp. „Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu la tv.
Articolul integral aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns