Șefa Secției de Medicină Legală Gorj, cercetată disciplinar. Vine la serviciu când are chef

0
57

Un alt medic din Gorj este cercetat disciplinar pentru abateri la locul de muncă. Este vorba de Claudia Beldean, șefa Serviciului de Medicină Legală Gorj. Rudele polițistei care și-a ucis prin împușcare fiul de doar 6 luni și mama de 54 de ani au mers la morgă să ridice cadavrele, iar medicul nu a fost de găsit pentru a semna procesul verbal și certificatele medico-legale. Oamenii au sesizat problema conducerii unității medicale. Gheorghe Capotă, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a spus că se va verifica dacă medicul a lipsit justificat: „A fost o problemă sesizată de aparținătorii familiei de la Bălești, unde s-au înregistrat trei decese. Oamenii voiau să ridice cadavrele și doamna doctor nu era de găsit să semneze procesele verbale și certificatele medico-legale. Am sunat și eu și domnul director medical și am rezolvat problema, dar am luat măsuri și am numit o comisie ca să verifice prezența doamnei doctor la serviciu. O să fim foarte atenți cu privire la respectarea de către tot personalul a programului de lucru și îndeplinirii sarcinilor din fișa postului“.

Medic din Rovinari, cercetat

Și un medic de la spitalul din Rovinari este vizat de o anchetă, după ce în urmă cu câteva săptămâni, un pacient care figura ca internat a murit în apropierea spitalului. Pacientul nu a fost internat inițial, pe motiv că nu sunt paturi, după care s-a găsit un loc liber și a fost internat. Medicul a fost chemat de alți pacienți să intervină, mai ales că bărbatul se afla la doi pași, dar a refuzat. Poliția Gorj a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns