Șefa Secției de Medicină Legală Gorj, cercetată disciplinar. Vine la serviciu când are chef

0
21

Un alt medic din Gorj este cercetat disciplinar pentru abateri la locul de muncă. Este vorba de Claudia Beldean, șefa Serviciului de Medicină Legală Gorj. Rudele polițistei care și-a ucis prin împușcare fiul de doar 6 luni și mama de 54 de ani au mers la morgă să ridice cadavrele, iar medicul nu a fost de găsit pentru a semna procesul verbal și certificatele medico-legale. Oamenii au sesizat problema conducerii unității medicale. Gheorghe Capotă, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a spus că se va verifica dacă medicul a lipsit justificat: „A fost o problemă sesizată de aparținătorii familiei de la Bălești, unde s-au înregistrat trei decese. Oamenii voiau să ridice cadavrele și doamna doctor nu era de găsit să semneze procesele verbale și certificatele medico-legale. Am sunat și eu și domnul director medical și am rezolvat problema, dar am luat măsuri și am numit o comisie ca să verifice prezența doamnei doctor la serviciu. O să fim foarte atenți cu privire la respectarea de către tot personalul a programului de lucru și îndeplinirii sarcinilor din fișa postului“.

Medic din Rovinari, cercetat

Și un medic de la spitalul din Rovinari este vizat de o anchetă, după ce în urmă cu câteva săptămâni, un pacient care figura ca internat a murit în apropierea spitalului. Pacientul nu a fost internat inițial, pe motiv că nu sunt paturi, după care s-a găsit un loc liber și a fost internat. Medicul a fost chemat de alți pacienți să intervină, mai ales că bărbatul se afla la doi pași, dar a refuzat. Poliția Gorj a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns