Se suspendă activitatea într-un oraș din Gorj!

0
6

Ieri, 12 octombrie 2020, în urma analizelor privind incidența cazurilor pe localități efectuate de către Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Gorj și Direcția de Sănătate Publică Gorj, ținând cont de rata de incidență a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj a adoptat Hotărârea nr. 31 din data de 12 octombrie 2020, prin care, în localitatea Tg-Cărbunești, unde s-au înregistrat mai mult de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori, începând cu data de 12 octombrie 2020, a fost suspendată activitatea cu publicul a următoarelor instituții și operatori economici:
1. Se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.
2. Se suspendă activitatea cu publicul a cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.
3. Se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.
4. Se suspendă activitatea cu publicul a restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare.
Totodată, prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj se menține măsura de suspendare a activității cu publicul pentru instituțiile și operatorii economici menționați, în localitățile Alimpești, Stănești, Ciuperceni și Novaci (cu excepția Zonei Montane Rânca) unde, în continuare, rata de incidență a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mare de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori.
Se menține deschisă activitatea cu publicul a instituțiilor și operatorilor economici din toate localitățile din județul Gorj, cu excepția celor din localitățile Tg-Cărbunești, Alimpești, Stănești, Ciuperceni și Novaci (cu excepția Zonei Montane Rânca).
În permanență, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Gorj, în cooperare cu Direcția de Sănătate Publică Gorj, efectuează analize privind incidența cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul localităților din județul Gorj, anumitor zone cu risc epidemiologic, precum și la nivelul unităților școlare și a instituțiilor publice, urmând a fi propuse, analizate și adoptate măsuri de prevenire a infectărilor cu noul coronavirus în funcție de evoluția epidemiologică.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns