Se naște un nou conflict în coasta lui Trump!

0
9

Președintele columbian a oeșit la atac împotriva omologului său din Venezuela, Nicolas Maduro, pe care îl acuză de "crime împotriva umanităţii".

Preşedintele Columbiei, Ivan Duque, a îndemnat comunitatea internaţională sâmbătă, în cursul unei conferinţe de presă comune cu secretarul de stat american, Mike Pompeo, să acţioneze contra omologului său venezuelean, Nicolas Maduro, din cauza „crimelor împotriva umanităţii”, notează AFP, citată de Agerpres

„Este vorba despre un regim la originea încălcării sistematice a drepturilor omului, şeful acestei dictaturi este responsabil de crime împotriva umanităţii, iar comunitatea internaţională trebuie să pună capăt acestei situaţii”, a declarat Ivan Duque la palatul prezidenţial Casa de Narino din Bogota, referindu-se la liderul venezuelan.

Un raport al Naţiunilor Unite a arătat că „Nicolas Maduro este responsabil de crime împotriva umanităţii, ca şi anturajul său”, a continuat preşedintele columbian, un aliat-cheie al Statelor Unite în regiune.

„Vom continua să lansăm acest apel comunităţii internaţionale, pentru că trebuie să pună capăt acestei băi de sânge”, a adăugat el.

Refugiații din Lesbos se mută la cort. 9.000 de oameni au fost deja cazați

Exploziv! Fără măști la școală, în România! Decizia e luată, luni ar putea veni anunțul oficial

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOAREOriginal Article

Lasă un răspuns