Se caută firmă pentru modernizarea centrului pietonal din Tg-Jiu. Firmele din Gorj invitate la licitație

0
67
Primarul Marcel Romanescu face apel la firmele din Gorj să participe la licitația organizată de primări, pentru modernizarea centrului pietonal din Municipiul Târgu Jiu. Proiectul a ajuns în faza de licitație. Sumă pusă la bătaie pentru aceasta lucrare este de 6 milioane de euro. Termenul limită de depunere a ofertelor este 7 decembrie.
”Centrul pietonal intră în linie dreaptă pentru modernizare! Am ajuns în faza de licitație și încurajez firmele din Gorj să participe cu oferte, ca de obicei, pentru că mereu am avut o colaborare excelentă și ne dorim ca banii să rămână aici.
20 de milioane de lei este suma fără TVA licitată, valoarea totală estimată a proiectului fiind de aproape 30 de milioane de lei, adică 6 milioane de euro. Termenul limită de depunere a ofertelor este 7 decembrie, urmând ca în 3 luni să aibă loc proiectarea, iar în 12 luni execuția.
Betonul amprentat va fi acoperit cu dale din andezit, un proces care nu va dura foarte mult, având în vedere faptul că se va folosi un adeziv special.
Se va interveni și asupra spațiilor verzi, vor fi înlocuiți stâlpii și corpurile de iluminat și vom avea mobilier urban nou și de calitate.
Transformăm centrul pietonal într-un adevărat mall în aer liber, o zonă destinată relaxării și plimbărilor” a transmis Marcel Romanescu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.