Scurgeri de benzină dintr-un tren de marfă în gara din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au intervenit

0
57

Intervenţie de urgenţă a pompierilor în gara din Drobeta Turnu Severin, după ce s-au semnalat scurgeri de benzină din vagoanele unui tren de marfă. Traficul trenurilor de călători nu a fost perturbat, iar cele trei vagoane-cisternă ale unui tren aparţinând operatorului naţional de transport feroviar de marfă au fost garate în Terminalul de descărcare.

Pompierii din cadul ISU Mehedinţi au fost solicitaţi, sâmbătă după-amiază, să intervină în gara din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde un vagon cisternă încărcat cu benzină prezenta scurgeri.

”La locul evenimentului s-a constatat ca existau scurgeri minore de combustibil din trei vagoane-cisternă ale unei garnituri de tren. Pentru evitarea oricăror riscuri, vagoanele care prezentau scurgeri au fost garate, în condiţii de siguranţă, într-un terminal petrolier specializat, urmând a fi descărcate”, a transmis ISU Mehedinţi.

Incidentul nu a influenţat traficul trenurilor de călători

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.