SCANDAL pe final de campanie. CANDIDAȚII, la un pas de BĂTAIE

0
7

Întâlnirea dintre liberalul Constantin Loghin și social-democratul Sorin Bucurescu s-a lăsat cu înjurături și îmbrânceli, după cum se vede și de pe o filmare postată pe internet. Înregistrarea a fost făcută de fiica aspirantului PNL la primărie. Constantin Loghin a acuzat că ar fi fost lovit cu capul în față și cu pumnul în coaste de primarul Bucurescu în timpul incidentului. “Am fost lovit cu capul în față și cu pumnul în coaste de primarul Bucurescu. E real. Se poate vedea pe filmare. Totul a plecat după ce, în timp ce ne aflam în campanie, împărțeam pliante la poarta unui cetățean, a venit și domnul Bucurescu împreună cu un apropiat al dânsului. S-a dat jos din mașină, a lansat injurii la adresa noastră, ne-a amenințat, ne-a făcut măgari, nesimțiți, în toate felurile. Așa este dânsului, e interlopul comunei. Așa consideră dânsul că se face campanie electorală. Eu nu i-am reproșat nimic. A apelat la violență de teamă că pierde primăria”, a declarat liberalul.

Bucurescu: Am fost PROVOCAT

Sorin Bucurescu susține însă că liberalii au fost cei care au pornit scandalul. Edilul spune că el a fost cel înjurat și agresat. “ Am avut noroc că a postat filmarea. Se vede clar că eu nu scot mâinile din buzunar, că el m-a îmbrâncit, eu fiind singur la fața locului, iar el, cu 3-4 persoane. Sunt mulțumit că poliția de la Motru a analizat filmarea cu atenție. S-au luat pur și simplu de mine din senin. Au încercat să mă provoace. Probabil, și-au dat seama că nu au nicio șansă în alegerile de duminică și doresc să aibă o justificare în fața șefilor, să justifice neputința lor de a lua voturi pentru partid, spunând că nu i-a lăsat primarul în funcție. Am fost provocat. Se vede clar. Am fost agresat, înjurat de candidatul Constantin Loghin”, a conchis primarul comunei Slivilești. După cele întâmplate, oamenii legii au deschis dosar penal.

Tag-urifeaturedOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.