Scandal la o grădiniță din Novaci: Mama unui copil cu nevoi speciale acuză discriminare la serbarea de sfârșit de an

0
210

Ana Maria Necșoiu, mama unui copil cu nevoi speciale din Novaci, a declanșat o controversă după ce a afirmat pe Facebook că fiul ei, Vladimir, a fost discriminat la serbarea de sfârșit de an a grădiniței cu program prelungit din oraș. Potrivit mesajului său, Vladimir a fost singurul copil care nu a primit un rol și nu a fost costumat pentru eveniment.

„Cam așa s-a ținut serbarea la grădinița cu program prelungit Novaci, grupa mare! Singurul copilaș necostumat pentru serbare a fost Vladimir. Pe ce motiv, nu știu, dar bănuiesc! Domnișoarele educatoare Adelina Popica și Georgiana Văcaru nu au avut bună plăcere să îmi spună și mie cum să-l îmbrac pe copil potrivit pentru serbare! Când le-am întrebat, mi s-a răspuns așa, mai de sus, că puteam să-l îmbrac și eu, adică ceva de genul, tot eu sunt vinovata că ceilalți părinți au primit în ghiozdanele copilașilor rolurile și cum să-i îmbrace, numai noi, nu!!! Sincer, am rămas cu un gust amar, despre ce s-a întâmplat astăzi. Adică, pe mine ca mamă m-a durut, dar asta nu rămâne așa, ca nu e ok!!!“, a scris Ana Maria Necșoiu în postarea sa.

Femeia consideră că lipsa de comunicare din partea educatoarelor și tratamentul diferit aplicat fiului ei constituie un act de discriminare.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.