Scandal la Comisia de Dialog a CEO. Dan Plăveți a sfidat ședința și NU s-a prezentat

0
553
comisia de dialog CEO

Șdință cu scandal la Comisia de Dialog Social Gorj, unde ar fi trebuit să fie prezentat Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia. Managerul CEO, Dan Plăveți, nu s-a deranjat să vină la ședință.

În cadrul ședinței urma să se prezente planul de restructurare al companiei. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a decis să încheie şedinţa şi să fie reprogramată pentru ziua de vineri.

“Văd în sală un singur reprezentat al Complexului Energetic Oltenia. Din păcate nu îl văd pe domnul Dan Plaveti, asta înseamnă că nu am fost onoraţi de prezenţa dumnealui. Nu ştiu de ce. Cred că felul în care se comportă e sfidător. Bănuiesc că domnul Bălăşoiu, aici de faţă, nu are niciun mandat pentru prezentarea acestui plan. Având în vedere că reprezentantul legal al acestei companii nu este prezent, declar şedinţa închisă”, a afirmat Cosmin Popescu.

Şedinţa s-a încheiat cu un schimb dur de replici și totul s-a transformat într-un scandal.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.