Scandal în PSD Novaci. Angela Vintilescu și-a pus demisia din partid

0
195

Scandal în PSD Novaci. Angela Vintilescu și-a pus demisia din partid, pierzându-și și postul din consiliul local, în urma unui conflict cu Gheorghe Porumbel pe tema introducerii rețelei de gaze în oraș.

“Ultima picătură care a umplut paharul dezgustului a fost afirmația liderului PSD NOVACI, domnul Porumbel, într-o sedință recent, că ,, vor veni gaze în Novaci la Paștele Cailor”” a explicat Vintilescu pe pagina de socializare.

Fosta social-democrată susține că declarația lui Porumbel a indignat-o peste măsură, așa că a decis să plece din partid. Angela Vintilescu dă asigurări că nu a părăsit PSD cu gândul la o candidatură din partea altei formațiuni la Primăria Novaci, în 2020.

Gheorghe Porumbel laudă activitatea Angelei Vintilescu în acest mandat, în Consiliul Local Novaci, dar nu-i regretă plecarea. Următorul pe lista de supleanți este Ion Todea, care a mai fost primar dar și viceprimar în oraș.

Porumbel este convins că nu va fi introdusă, anul acesta, rețea de gaze naturale în orașul Novaci.

Săptămâna trecută, primarul Dumitru Leuștean declara, într-o conferință de presă, că a făcut demersuri alături de alți primari din județ pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru rețele de gaze, urmând să găsească și surse de finanțare.
Sursa aici

Lasă un răspuns