Scandal cu două victime într-o pădure din Bengești. Ce s-a întâmplat!

0
82

Un nou scandal în care sunt implicate persoane care caută trufe a avut loc în pădurile din Gorj, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Potrivit polițiștilor, la data de 9 octombrie a.c., oamenii legii din Novaci au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 50 de ani din Deva, care a relatat că în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengești Ciocadia, unde desfășura activități de colectare a ciupercilor (trufe), împreună cu fiul său, de 24 de ani și un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fata locului cu autoturismele de teren.

În urma altercației, tânărul de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. IPJ Gorj anunță că polițiștii au identificat doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, care vor fi conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, în activitățile de căutare și cercetare sunt angrenați poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Acţiuni Speciale şi Poliţiei Orașului Novaci.

Original Article

Lasă un răspuns