Sărbătorește Ziua Copilului la Aerodromul Barza din Târgu Jiu pe 1 iunie!

0
46

Târgu Jiu, 1 iunie 2024 – Dragi copii și părinți, pregătiți-vă să celebrați Ziua Copilului într-un mod cu totul special la Aerodromul Barza din Târgu Jiu! Echipa Aerodromului Barza vă invită cu drag să vă alăturați unui eveniment plin de entuziasm și activități captivante, dedicat în întregime celor mici și familiilor lor.

Programul evenimentului, desfășurat între orele 10:00 și 13:00, include o serie de surprize și activități care vor încânta participanții de toate vârstele:

– Vizionarea avioanelor statice: O oportunitate unică de a vedea de aproape avioane impresionante și de a afla mai multe despre acestea direct de la piloții și experții noștri.
– Zboruri demonstrative: Spectacolul aerian va cuprinde zboruri demonstrative captivante, unde piloții vor executa manevre acrobatice uimitoare, oferindu-vă momente de neuitat.
– Activități interactive pentru copii: Diverse ateliere și jocuri tematice vor fi organizate pentru cei mici, pentru a le stimula curiozitatea și interesul pentru aviație.

Intrarea este gratuită pentru toți participanții, astfel încât toți cei interesați să poată participa și să se bucure de această zi specială.

Descoperiți lumea fascinantă a aviației

Ziua Copilului la Aerodromul Barza nu este doar o sărbătoare, ci și o ocazie educativă. Copiii vor avea șansa să afle mai multe despre aviație, să vadă cum funcționează avioanele și să discute cu piloții despre experiențele lor de zbor. Este o oportunitate rară de a descoperi secretele acestui domeniu fascinant, într-un cadru prietenos și deschis.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.