Salarii mai mari pentru o societate a primăriei Târgu Jiu

0
6

Municipalitatea va majora fondul de salarii al Transloc cu 100 de mii de lei. Lunar. Mărirea ar urma să se aplice de la începutul lunii iulie.

„În urma discuțiilor purtate la sediul autorității contractante cu conducerea Direcției Economice și analiza documentelor transmise către Primăria Târgu Jiu, vă comunicăm faptul că, începând cu 1 iulie 2022, majorarea posibil de acceptat la fondul de salarii este de 100 de mii de lei lunar, cu încadrarea în subvenția aprobată și bugetul de venituri și cheltuieli aprobat”, a transmis Narcisa Cristea, directorul Direcției Economice din Primăria Târgu Jiu.

În proiectul de hotărâre nu este specificat și motivul pentru care se doresc bani mai mulți pentru salariații societății de transport în comun. Salariile angajaților de la Transloc, oricum, nu sunt deloc de neglijat. La începutul acestui an, salariații au primit un plus de 400 de lei brut la venitul lunar. Propunerea a venit din partea sindicatelor.

Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns