S-au despărțit pentru a TREIA OARĂ? Tânărul din Târgu Jiu și IUBITA asistentă au din nou probleme în relație!

0
60

Lumea showbiz-ului este luată din nou cu asalt de o veste nu tocmai bună. Se pare că Ramona Olaru și tânărul originar din Târgu Jiu, Cuza, au din nou probleme în relație.

Ramona Olaru și Cuza formează sau formau unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Se pare că sunt semne care ar arăta că cei doi au din nou probleme în amor. Deși au trăit mai bine de un an de zile o frumoasă poveste de dragoste, acum, după mai multe despărțiri și împăcări, se pare că din nou s-a ajuns la un final nefericit. Asistenta lui Răzvan și Dani și celebrul Cuza, nu mai au nicio poză unul cu celălalt pe rețelele de socializare, dar nu se mai urmăresc reciproc în online. Ultimele mesaje publicate de frumoasa blondă nu dau semne prea bune.
„Sunt oameni care se pun în pat cu minciunile lor și oameni care se pun în pat cu aceștia”, a fost primul mesaj publicat de Ramona Olaru, semn că a fost mințită mult timp de bărbatul cu care împărțea același pat.

Ulterior, ca o completare, ca și cum ar fi vrut să spună că a ales prost până acum, în materie de iubiți, Ramona a mai publicat un mesaj.

„Nu fac întotdeauna lucruri greșite, dar atunci când fac un lucru greșit este cel mai greșit dintre toate greșelile”, a mai scris asistenta TV pe Instagram.

Tag-uricuza featured Ramona OlaruOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.