S-a săturat să aștepte! Filip: ne pregătim de proteste!

0
146

Filip pune tunurile pe conducerea CEO. Edilul din Rovinari susține că de vină pentru situația creată în companie este actuala administrație și nu Ministerul Energiei. Supărarea primarului este cu atât mai mare cu cât problema depozitului de cărbune din oraș încă nu a fost rezolvată. Acesta amenință cu ieșiri în stradă din această săptămână.

Pe Filip îl apucă nervii de fiecare dată când aude că ministrul ALDE, Anton Anton este arătat cu degetul pentru situația din CEO. Vicepreședintele ALDE Gorj susține că șefii din gigantul energetic au un comportament sfidător la adresa angajaților și că ar trebui să pună un semn de întrebare. „De ce ar fi de vină ministerul Energiei de conducerea CEO de la Gorj? Pentru prostia de aici, de prostia actului managerial de la Gorj? Cum vi se pare că oamenii au murit și domnii stau la soare în concedii. În alte țării, ministrii și șefi de state își întrerup concediile pentru probleme și aici a fost greu să răspundă și la telefoane. Își bat joc de oamenii în loc să investesc în infrastructură! Păi ce e de vină partidul că nu-mi fac eu treaba în teritoriu?”, a declarat edilul din Rovinari Robert Filip.

Urmează proteste?

În ceea ce privește problema de la Rovinari, cu depozitul de cărbune, Filip susține că răbdarea sa a ajuns la final. Edilul amenință cu ieșiri stradale. „Săptămâna viitoare dacă nu ies cu o poziție clară și nu-și iau angajament că nu pun cărbune pe acel loc ne pregătim de protest. Au zis că o să ia niste măsuri în 10 zile mai aștept săptămâna aceasta. Dacă nu-și fac proceduri de urgență să mute acel cărbune ieșim în stradă. Într-un an jumătate făceau aplicații și proceduri ca să-l mute pe lună dar să mute două benzi. Dar fiecare cu interesele lor: unii să facă milioane de euro alții să muncească, să creeze locuri de muncă. Așa e în lumea asta!, a mai declarat primarul Robert Filip.
Sursa aici

Lasă un răspuns