S-a pensionat una dintre cele mai vechi asistente medicale, din Secția Oncologie a Spitalului din Tg-Jiu

0
1287

Liliana Marinoiu, cu o vechime de aproximativ 40 de ani ca asistent medical, a ieșit la pensie. Peste 35 de ani a lucrat doar în Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiind una dintre cele mai apreciate asistente medicale. Caracterizată de empatie, profesionalism, bunătate, Liliana Marinoiu a fost mereu în slujba pacientului.

Despre meseria de asistent medical, Lili Marinoiu spune că nu a regretat niciun moment că a ales acest drum. „Sunt absolventă a liceului sanitar și am ales această secție. Este adevărat că am fost martoră la multă suferință, pe care am făcut tot posibilul să o alin. Mi-am dorit să ajut pacienții, să simtă că îi înțeleg, că îi sprijin. A fi asistent medical nu este o meserie pentru orice om, trebuie să fii empatic și omenos, profesionist. Eu nu m-aș vedea făcând altceva. Este foarte importantă echipa medicală dintr-o secție, fiecare să știe ce are de făcut. La noi așa merg lucrurile”, a spus Liliana Marinoiu, asistent medical, într-un interviu.

„Dupa o cariera de succes, iti dorim o viata lunga, linistita si plina de fericiri nesfirsite. Esti o mama minunata exemplu pentru noi, ai fost o colega de nadejde, esti o prietena adevarata cu prietenii care dureaza de decenii si asta spune totul intr-un cuvint! (…) Ne mandrim cu tine! Iti dorim o pensie minunata, linistita cu multa sanatate si impliniri sufletesti. Intrind in aceasta noua etapa a vietii iti dorim sa te bucurii de tot ceea ce are viata mai bun de oferit”, este un alt frumos mesaj transmis asistentei medicale. „Dumnezeu sa va dea sănătate, d-na Liliana, sa va bucurați de pensie, de familie, muuuuulti ani! Prin plecarea d-voastra la pensie, Secția Oncologie a Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu rămâne mai saracă. A pierdut un OM SPECIAL! Multă sănătate OM Minunat! Pensie îndelungată și fericita! Mulțumim și mulțumesc pentru ceea ce ați făcut de-a lungul carierei d-voastra! Sa nu uitați ca va iubim și….o sa va mai tulburam linistea,cerandu-va sfaturi și sprijin”, a transmis Rozalia Lorincz, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.