România: Tragedie într-o familie din Arad

0
264

Un copil a rămas orfan după ce ambii părinți s-au sinucis. Primul care și-a pus capăt zilelor a fost tatăl, iar acum băiatul și-a găsit mama moartă în baie.

Un copil din Sebiș, județul Arad, rămas orfan după ce părinții s-au sinucis. La șapte ani după ce capul familiei și-a spus capăt zilelor, fiind găsit fără suflare de fiul lui, o nouă tragedie s-a abătut pentru familia lor.

Geta Florica Moț, o femeie în vârstă de 41 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor. A găsit-o moartă în baie miercuri, în jurul orei 15.30. Femeia s-a spânzurat de calorifer. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu au mai putut să o salveze, declarând decesul.

Geta și soțul ei au revenit în Sebiș după ce au trăit o perioadă în Spania. Și-au construit aici o casă, au devenit părinți. La un moment dat soțul a făcut infarct.

„A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo 7 ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a 9-a”, au povestit apropiați ai familiei pentru specialarad.ro.

Din primele date, după decesul soțului femeia intrase în depresie. Nu a urmat regulat tratamentul prescris de medic și chiar ar mai fi încercat să-și ia viața, dar a fost găsită la timp de fiul ei.

La șapte ani după ce și-a găsit tatăl fără suflare în garaj, băiatul și-a găsit și mama spânzurată în baie. A cerut ajutor la 112, dar echipajul medical nu a putut să o mai salveze.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.