Romanescu ”bagă” zâzanie în PSD! Adrian Tudor amenință cu plecarea din partid

0
12

Pesediștii gorjeni se duelează din nou în declarații privind candidatul la Primăria Târgu Jiu. Viceprimarul Adrian Tudor le transmite colegilor că liberalul Marcel Romanescu nu poate reprezenta o soluție pentru PSD și pentru oraș. În cazul unui transfer al lui Romanescu, Tudor ia în calcul inclusiv plecarea din PSD. La rândul său, deputatul Mihai Weber spune că nu este cazul ca Tudor să pună condiții și să își etaleze mușchii.

În PSD Gorj se dau în continuare lupte grele pentru statutul de candidat la Primăria Târgu Jiu, iar varianta primirii în partid a lui Marcel Romanescu amplifică și mai mult tensiunile. Viceprimarul Adrian Tudor vrea să tranșeze acest subiect și spune că Romanescu nu poate fi o soluție. „Au fost discuții cu anumiți colegi, nu din organizația municipală, care ar fi luat în calcul o variantă ca Marcel Romanescu să vină la PSD. Liderii organizației s-au convins foarte repede că nu poate fi o soluție. Liderii partidului din care și eu fac parte țin cont de părerea cetățenilor. Oamenii văd că nu este ceea ce se așteptau, nu există un dialog între Consiliul Local, oamenii din Primărie și domnia sa. Nu m-a convins. Eu aveam alte pretenții de la un primar mai tânăr”.

„Nu trebuie să gireze PSD o astfel de candidatură”

Adrian Tudor spune că nu s-ar regăsi într-o echipă alături de Marcel Romanescu la PSD și dă de înțeles că în cazul unei astfel de variante ar putea pleca din partid. „Dacă așa cum în acest moment nu reușește să facă ceva concret pentru acest oraș ar fi luat la PSD, ar fi doar o mișcare de oportunitate iar, eu unul nu m-aș mai regăsi în mișcarea asta. Dacă stăm în continuare doar cu scandaluri, lipsă de dialog, cu proiecte pe care nu ni le asumăm și nu dorim să le aplicăm, nu cred că trebuie să gireze PSD-ul o astfel de candidatură. Avem altceva de făcut, nu să așteptăm după altcineva să ne salveze. Avem cu cine să câștigăm Primăria”.

„Vom alege persoana cea mai potrivită, indiferent cum se numește”

Declarațiile lui Tudor l-au iritat pe președintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, un susținător al ideii că partidul trebuie să câștige Primăria Târgu Jiu chiar și cu oameni de import. „Am spus foarte bine care este strategia partidului în ceea ce privește desemnarea unui candidat. Vom face un sondaj destul de larg, cu mai multe persoane. Nu cred că este momentul pentru o luptă a orgoliilor și de a ne arăta mușchii fiecare. Într-un partid intri de bunăvoie, iar plecarea o faci de bunăvoie. Nu cred că e cazul să punem condiții. Cred că este foarte clar ce am spus și eu și senatorul Cârciumaru. Vom alege persoana cea mai potrivită, indiferent cum se numește și cine este pentru a câștiga Primăria”, i-a transmis Weber lui Tudor.

Liderii PSD Gorj intenționează să realizeze un sondaj de opinie în toamna acestui an pentru a vedea care sunt preferințele electoratului în privința candidatului la Primăria Târgu Jiu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns