Reținut pentru furtul unei biciclete

0
34

Polițiștii gorjeni au dat de urma unui hoț de bicicletă care, în urmă cu o zi, credea că a dat lovitura. Bunul a fost sustras dintr-o scară de bloc, din Municipiul Târgu Jiu.

„La data de 21 septembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă, pe care o lăsase asigurată cu un sistem tip cablu de balustrada blocului de reședință.
Tot la aceeași dată, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă pe care o lăsase neasigurată în scara blocului.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului”, a transmis IPJ Gorj.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.