Remedii africane pe bază de plante medicinale pentru Covid-19, aprobate de OMS pentru testare

0
13

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a stabilit regulile de testare pentru câteva remedii naturiste africane împotriva Covid-19 și termenele pentru strângerea și analizarea datelor, anunță biroul regional pentru Africa al OMS, citat de Digi24.

Dacă se constată că un medicament bazat pe medicina tradițională este sigur și eficace, OMS va recomanda producerea lui pe scară largă, a declarat dr. Prosper Tumusiime, director pentru Sănătate Universală în cadrul biroului regional pentru Africa al OMS, citat de Digi24.

Testele clinice pentru medicamente și vaccinuri pot fi realizate și aprobate în mai puțin de 60 de zile, conform regulilor Forumului African pentru Reglementarea Vaccinurilor, a mai adăugat dr. Tumusiime.

„Adoptarea documentelor tehnice privind eficacitatea medicamentelor pe bază de ierburi va da asigurări că nu se vor face compromisuri în privința siguranței sănătății participanților la teste”, a arătat prof. Motlalepula Gilbert Matsabisa, șeful Comitetului de Experți.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.