Regionala Căi Ferate Craiova a fost amendată de Poliţia Locală Târgu Jiu, pentru două treceri la…

0
62

Trecerea la nivel cu cale ferată de pe strada Tudor Vladimirescu este foarte degradată

Regionala Căi Ferate Craiova a primit mai multe amenzi din partea Poliţiei Locale Târgu Jiu din cauza degradării avansate a două treceri la nivel de pe raza municipiului.

Valoarea amenzilor aplicate de poliţiţtii locali se ridică la 6.000 de lei.

„În data de 7 noiembrie 2019, poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului şi Disciplina în Construcţii au sancţionat contravenţional Regionala Căi Ferate Craiova, cu amenzi în cuantum de 6000 lei, pentru neluarea măsurilor necesare privind realizarea lucrărilor de întreţinere a trecerilor la nivel cu calea ferată din strada Tudor Vladimirescu şi din strada Ana Ipătescu. Precizăm faptul că în luna septembrie 2019, Poliţia Locală Târgu Jiu a notificat Regionala Căi Ferate Craiova în legătură cu deficienţele constatate la trecerile la nivel cu calea ferată, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Guvern nr. 43 din 1997, privind regimul drumurilor, în scopul asigurării condiţiilor optime de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Articolul Original

Lasă un răspuns