Reducerea noxelor pentru 4 grupuri de la Turceni și Rovinari costă peste 45 de milioane de lei

0
104

Complexul Energetic Oltenia va cheltui suma de peste 45,2 de milioane de lei pentru a reduce noxele la patru grupuri energetice de la două termocentrale. Este vorba de grupurile energetice 3 și 4 de la Sucursala Electrocentrale de la Turceni și grupurile 3 și 4 de la Termocentrala Rovinari. Licitația pentru încredințarea contractului va avea loc pe 4 septembrie. Compania care va semna contractul va trebui să asigure și partea de proiectare, furnizarea, montarea și punerea în funcțiune a instalațiilor de reducere a emisiilor de NOx.

„Proiectare, furnizare, montare si punere in functiune instalaţie de reducere a emisiilor de NOx, de tip sistem noncatalitic de reducere a emisiilor (SNCR), cu sistem de monitorizare si control al arderii in cazan in vederea optimizarii, deplin functionale, independente si integrate cu instalatiile termocentralei” pentru: a),,lotul 1: Instalaţie de reducere a emisiilor de NOx din gazele de ardere la grupul energetic nr. 3 si 4 de la Sucursala Electrocentrale Rovinari’’; b) ,,lotul 2: Instalaţie de reducere a emisiilor de NOx din gazele de ardere la grupul energetic nr. 3 si 4 de la Sucursala Electrocentrale Turceni”, conform Complexului Energetic Oltenia.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.