PSD Gorj, în fierbere! Strategia de toamnă, stabilită la CEx-ul de săptămâna viitoare

0
188

Partidul Social Democrat turează motoarele după vacanța de vară ce stă să se încheie. Un Comitet Executiv Național este programat deja la finele acestei luni, iar liderilor din teritoriu le vor fi trasate noi directive de la centru. Conducerea PSD Gorj dă asigurări că vor fi reluate și activitățile pe plan local, pentru că organizația țintește un rezultat bun la alegerile europarlamentare din mai 2019.

Toți președinții organizațiilor județene PSD vor fi prezenți în perioada 29 august-2 septembrie la Neptun, în ședința Comitetului Executiv Național. Pe lângă temele fierbinți de discuție, precum recentul conflict Dragnea-Andronescu, liderilor din teritoriu le va fi transmisă și strategia politică pentru finalul de an. „Ne pregătim pentru Comitetul Executiv Național care va avea loc la sfârșitul lunii. La această ședință de lucru vor participa toți președinții de organizații județene din țară. Este această ședință la sfârșitul lunii, pentru că se va discuta în principal despre activitățile care vor urma în perioada de toamnă. Vine toamna și atunci vom reporni motoarele, vom reveni la activitatea politică, ținând cont că am traversat o perioadă de vară, în care cu toții am fost în concedii. Revenim la un program de activități care, în principal, va fi stabilit de la nivel central spre organizații. Fiecare organizație județeană în parte va creiona apoi un plan de activități și un proiect care să țină până spre sfârșitul anului”, a declarat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

„Vor urma întâlniri pe plan local”

Pesediștii gorjeni spun că vor relua activitatea la intensitate maximă și pe plan local. Desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu și alegerile europarlamentare de anul viitor sunt printre cele mai fierbinți subiecte ce vor fi dezbătute. „Vor urma și întâlniri pe plan local, vom relua și noi ședințele de Birou Executiv Județean, în așa fel încât toate organizațiile PSD din județ să își reia activitatea. Urmează un an 2019 în care trebuie să fim cât se poate de organizați. Trebuie să avem stabilite niște aspecte ca luna mai 2019 să ne găsească pregătiți pentru a obține rezultate cât se poate de bune”, a mai spus Anca Bordușanu.
Sursa aici

Lasă un răspuns