Prunariu: M-am săturat să fie modificată organigrama SJU! Capotă: Politica de personal, în funcție de cerințele șefilor de secții

0
25

Mihai Prunariu, nemulțumit de managementul lui Gigel Capotă.

Vicepreședintele PSD Gorj vede ”o lipsă de viziune și de consecvență” la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Prunariu, care este și consilier județean, este nemulțumit că organigrama și ștatul de funcții de schimbă lunar. Și-a spus punctul de vedere și-n ședința din această săptămână a CJ Gorj.

Social-democratul neagă, însă, informația apărută în presă c-ar face opoziție propriului partid și că fi votat împotriva noilor modificări apărute în organigrama spitalului.

Managerul Spitalului Județean, Gigel Capotă, spune, însă, că politica de personal este conformă cu cerințele șefilor de secții și ale pacienților. Marți, în ședința Consiliului Județean, conducerea spitalului a cerut aprobare pentru promovarea a 5 asistenţi debutanţi și angajarea unui medic nefrolog.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns