Prunariu îl vrea și pe Cârciumaru în SONDAJ. ”Nu-l putem propune pe X candidat și ceilalți să tacă”

0
27

Mihai Prunariu se așteaptă ca inclusiv Florin Cârciumaru să fie inclus în sondajul pentru Primăria Târgu-Jiu, pe care PSD a anunțat că-l va face în această toamnă. ”Nu-l putem propune pe x, y, z să fie candidat și ceilalți să tacă! Va exista un sondaj, vedem acolo” spune vicepreședintele social-democrat care și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar, chiar și ca independent, în 2020. Reacția vine după ce, la finalul săptămânii trecute, Mihai Weber a dat asigurări că varianta Florin Cârciumaru este una serioasă, de luat în calcul pentru următoarele alegeri locale.

Echipa Weber din PSD Gorj l-ar vrea pe Florin Cârciumaru candidat la Primăria Târgu-Jiu în 2020, dar nu și în fruntea partidului. La Interviurile Infinit FM, vicepreședintele Claudiu Manta a declarat că varianta Cârciumaru este una cât se poate de serioasă dar și că speră, în continuare, să aibă loc conferință județeană de alegeri, în această toamnă. Claudiu Manta a mai spus că Florin Cârciumaru este unul dintre social-democrații care vor fi incluși în sondajul de opinie pentru Primăria Târgu-Jiu, pe motiv că mulți dintre locuitorii orașului îl regretă pe fostul edil.

Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, a fost de partea lui Florin Cârciumaru, în ultimele luni, în care susținătorii tandemului Weber-Popescu îi cereau senatorului să facă pasul lateral din fruntea partidului. Popescu a și spus, că în opinia sa, n-ar mai trebui organizate alegeri interne. Așa că, vede cu ochi buni declarația lui Weber că fostul primar este o variantă de candidat pentru 2020.

Mihai Prunariu așteaptă rezultatele sondajului de opinie pe care PSD îl va face în această toamnă. Social-democratul zice că nu-l poate obliga nimeni să accepte pur și simplu varianta Cârciumaru, propusă de Weber.

Luis Popa, un alt social-democrat cu aspirații la primăria municipiului, spune că sondajul este necesar și pentru alcătuirea viitoarelor liste de consilieri locali și județeni.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns