Primarul Romanescu: Mă bucur că Florin Cârciumaru a scos la suprafață un mare adevăr: proiectul centurii greșit!

0
181

Florin Cârciumaru îi dă dreptate lui Marcel Romanescu în scandalul cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. În presa locală, fostul primar al Târgu-Jiului a afirmat că proiectul centurii ocolitoare a fost din start greșit și că retragerea constructorului a venit pe fondul unei licitări sub adevăratul preț al lucrării.

”Mă bucur că Florin Cârciumaru, deși este membru PSD a scos la suprafață un mare adevăr. Dar, este inadmisibil să spui, la doi ani de zile de când lucrarea trebuia să fie gata, că proiectul este greșit” reacționează Marcel Romanescu.Florin Cârciumaru a dat asigurări că nu are nicio vină privind stoparea investiției la centura ocolitoare a Târgu-Jiului, realizată în procent de 40%. Fostul primar a precizat că ”ordinul de începere a lucrărilor a fost dat de cei din Ministerul Transporturilor, prin compania condusă de Narcis Neaga”.

Cârciumaru a confirmat că a întâmpinat greutăți în realizarea planurilor parcelare, dar că asta nu a stopat investiția.“Adevăratul motiv a fost că proiectul nu a fost în regulă, că pânza freatică s-a ridicat cu un metru și că a trebuit să refacă documentația, studiul de fezabilitate și proiectul, să organizeze o altă licitație, deoarece constructorul s-a retras. Adevăratul motiv care a dus la retragerea constructorului a fost că cei care au licitat și au câștigat au licitat sub adevăratul preț al lucrării”, a declarat fostul primar al Târgu-Jiului. Actualul edil, Marcel Romanescu, apreciază faptul că predecesorul său ”a spus adevărul”.

În ciuda declarațiilor clare făcute de Florin Cârciumaru, Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale, nu consideră că senatorul i-a dat dreptate actualului primar, Marcel Romanescu. Tudor îl contrazice pe Cârciumaru în privința faptului că proiectul centurii ocolitoare ar fi greșit. Mihai Weber nu vrea să găsească vinovați. Liderul PSD Gorj zice că singurul său interes este finalizarea investiției de la centura Târgu-Jiului.
Sursa aici

Lasă un răspuns