Primăria Târgu-Jiu invită cetățenii la vizionarea meciului România-Belgia în Piața Prefecturii

0
29

Sâmbătă seară, începând cu ora 22:00, Primăria Târgu-Jiu invită locuitorii orașului să urmărească împreună cel de-al doilea meci al echipei naționale de fotbal a României la Euro 2024, împotriva Belgiei. Evenimentul va avea loc în Piața Prefecturii, unde va fi amplasat un ecran imens pentru proiecția partidei.

„Sâmbătă seara ne întâlnim în Piața Prefecturii să vedem împreună meciul România-Belgia! La ora 22:00, vă invităm în centrul pietonal, acolo unde vom amplasa un ecran imens și 200 de scaune pentru cei care doresc să vizioneze partida de fotbal,” a declarat primarul Marcel Romanescu.

Autoritățile locale au pregătit 200 de scaune pentru confortul spectatorilor și îi așteaptă pe cetățeni să susțină echipa națională într-o atmosferă vibrantă și plină de entuziasm. Participanții sunt încurajați să vină cu spirit de echipă și voie bună pentru a crea o experiență memorabilă.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.