Președintele CJ Vaslui, a fost prins aseară de DNA luând șpagă 1.25 milioane RON

0
41

Președintele CJ Vaslui, a fost prins aseară de DNA luând șpagă 1.25 milioane RON. Acesta a fost exclus din PSD, a anunțat sâmbătă dimineața Marcel Ciolacu.

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, ar fi fost prins vineri seară în flagrant. Politicianul cu vechime mare în PSD ar fi cerut o șpagă de 1,25 milioane de lei, spun surse judiciare. Președintele PSD a convocat o ședință sâmbătă dimineață, pentru excluderea din partid.

Cine nu a văzut 1.25 mil RON in fata ochilor, ii poate vedea in poza de mai jos-e cea din portbagajul cu banii ridicați asta seara din flagrant.

Conform comunicatului DNA, Dumitru Buzatu este acuzat că în perioada mai-septembrie 2023 ar fi pretins de la un om de afaceri sume de bani – 10% din valoarea unui contract de achiziție publică care avea ca obiect reabilitarea și modernizarea unor drumuri din județul Vaslui. Omului de afaceri i s-ar fi dat asigurări că, pentru această mită, plata facturilor se va face la timp. „În contextul menționat”, spune DNA, „la data de 22 septembrie 2023, inculpatul Buzatu Dumitru ar fi primit suma de 1.250.000 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.”

Procurorii DNA efectuează percheziţii, vineri seara, la locuinţa preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.