Președinte nou la USR Gorj. Cine este proaspătul ales

0
88

Organizația USR Târgu Jiu și-a ales un nou președinte. Este vorba de fostul prefect de Gorj, Cornelui Răducan Morega care a intrat în partid în urmă cu 3 ani.

”Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu.

Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației.

Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună” a transmis proaspătul președinte de organizație, Corneliu Răducan Morega.

Acesta fost felicitat și de către președintele USR Gorj, Radu Miruță.

Corneliu Răducan-Morega este noul presedinte al USR Targu Jiu. Cornel a intrat in USR acum 3 ani, fix împotriva a ceea ce exista in acest mediu politic local pana atunci. Acum isi asuma noi responsabilitati alaturi de o echipa cu viziuni comune, care considera ca aceasta zona merita mult mai mult.
Ii multumesc lui Bogdan Vladu, al carui mandat s-a sfarsit de curand, pentru contribuția avută până acum în echipa USR Tg Jiu si pentru ca a decis sa isi aduca in continuare aportul in USR in ceea ce inseamna soluții pentru problemele acestui judet! Bogdan este membru in conducerea judeteana a USR Gorj“, a spus Radu Miruță.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.