Premiul „Restitutio. Brâncuși” CÂȘTIGAT de fotograful Ionel Scăunașu!

0
165

Premiul „Restitutio. Brâncuși” a fost acordat în acest an fotografului Ionel Scăunașu. „Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” conferă, în cadrul Zilei Naționale Brâncuși, PREMIUL RESTITUTIO. BRÂNCUȘI domnului IONEL SCĂUNAȘU, în semn de apreciere pentru activitatea de promovare a operelor lui Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu, prin intermediul fotografiei!
Conform Statutului, asociația noastră instituie și conferă premii personalităților culturii și istoriei României pentru activitățile depuse, din anul 2019, acordând cu ocazia Zilei Naționale Brâncuși, Premiul „Restitutio. Brâncuși”, celor care prin activitatea lor contribuie la popularizarea operelor și personalității sculptorului gorjean. Nominalizarea din acest an, a fotografului Ionel Scăunașu, a aparținut Marinelei Strîmbulescu, membru de onoare al Asociației cultural-istorice „Dumitru și Maria Pleniceanu”, fiind validată în unanimitate de către conducerea Asociației” se arată pe contul oficial al asociației.

www.asociatiapleniceanu.com

„Mulțumesc foarte mult Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” că mi-ați dat o astfel de onoare. Acest premiu îmi îmbunătățește încrederea în sine. Multumesc mult pentru premiu”, a scris Ionel Scăunașu, pe contul personal de socializare.
Articolul complet aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns