predicție pentru războiul Weber-Cârciumaru din cadrul PSD Gorj: „În ce tabără va fi Cosmin Popescu, aceea va câștiga!”

0
183

”În ce tabără va fi Cosmin Popescu, aceea va câștiga!”. Ion Bârcă, predicție pentru războiul Weber-Cârciumaru din cadrul PSD Gorj.

Deși nu-i place ceea ce se întâmplă în propriul partid, edilul din Turburea crede că șeful Consiliului Județean va înclina balanța. Bârcă zice că, în acest moment, Cosmin Popescu are inclusiv susținerea primarilor liberali din județ.

Președintele și președintele executiv ai PSD Gorj se războiesc pe organizarea conferinței județene de alegeri. Florin Cârciumaru susține că este încă în mandat, Mihai Weber afirmă, însă, că mandatul actualei conduceri este expirat din 2017.

Ion Bârcă are nemulțumiri legate de șefii de servicii deconcentrate din Gorj, și-ar vrea să aibă loc o discuție pe această temă în cadrul partidului.

Primarii PSD nu mai știu ce să creadă după ce, tot anul, s-a vorbit despre organizarea conferinței județene iar, acum, Florin Cârciumaru a comunicat că mandatul său este valabil până în 2019.

Ion Stamatoiu zice că este nevoie de liniște în partid pentru pregătirea alegerilor europarlamentare și prezidențiale de anul viitor.
Sursa aici

Lasă un răspuns