Popeangă se gândește la o candidatură pe o listă de consilieri, în 2020

0
20

Fostul deputat Vasile Popeangă se gândește la o candidatură pe o listă de consilieri, în 2020. N-a luat încă o decizie, urmând să discute mai întâi cu conducerea PNL Gorj.

”Nu mai am vise. Am atins tot ce se poate atinge în politică. Eventual, vreun post de consilier, ca să reprezint pensionarii” a declarat Popeangă, la Interviurile Infinit FM.

Popeangă a respins acuzațiile, ce i-au fost aduse, de-a lungul timpului, liderului PNL Gorj, Dan Vâlceanu, c-ar fi sacrificat organizația, în 2016, pentru a obține mandatul de deputat.

”Dacă nu era Tudor Barbu primul pe listă, PNL avea un senator și 2 deputați” a declarat Popeangă, precizând însă că Barbu a fost impus de la centru, ca urmare a fuziunii dintre PDL și PNL.

Vasile Popeangă este convins că lucrurile vor fi diferite, în 2020, când vor fi stabilite listele de candidați. ”Acum, fiind conducere unică, nu cred că va mai fi ca în 2016. Listele vor fi făcute cu consultare” a declarat fostul deputat.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns