Ponta cere din nou sprijinul gorjenilor! Parlamentar de Gorj : „Nu a făcut nimic pentru județ”

0
94

Ponta își înceracă din nou norocul la Gorj, în 2020. Potrivit secretarului general al Pro România, fostul premier își dorește încă un mandat de parlamentar. Deși ar putea să candideze din orice județ al țării, partidul pe care-l conduce fiind în formare, Ponta se va reîntoarce în rândurile gorjenilor pentru a le cere pentru a cincea oară votul.

Anunțul a fost făcut de deputatul Alin Văcaru la un post de radio local. Acesta pare convins că Ponta va fi din nou în preferințele gorjenilor motiv pentru ca va duce o nouă bătălie electorală în 2020, la Gorj. „A candidat doar la Gorj și va candida tot de la Gorj. De ce să nu-și ducă mandatele mai departe? Eu la momentul acesta stiu că Victor Ponta va candida în 2020 pentru parlamentare tot de la Gorj. Aici oamenii îl iubesc și cred încă în Victor Ponta”, a declarat secretarul general al Pro România Alin Văcaru.

PSD nu se teme

Vestea nu-i surprinde dar nici nu-i sperie pe social-democrații gorjeni. Președintele executiv al organizației județene crede că PSD nu va avea de suferit de pe urma acestei mișcări. „Fiecare candidează unde vrea, unde poate. După ce va trece printr-un vot va vedea valoarea dar de la electoratul PSD nu va lua voturi”, a declarat Mihai Weber. O părere complet diferită are fostul parlamentar Pantelimon Manta. „În principal voturile le va lua de PSD dar va lua și din USR, PNL. Ponta a fost și prim-ministru a și sprijinit județul, e și un nume, a scăpat și de problemele penale și ar avea un cuvânt de spus în politica din Gorj” a declarat fostul liberal.

„A călărit județul”

Nu la fel de cumpătat în declarați este liberalul-șef Dan Vîlceanu care îl pune la zid pe Ponta. Acesta crede că fostul premier nu mai are nicio șansă la un viitor mandat obținut la Gorj. „Nu văd de ce ar merge în altă parte dacă 20 de ani a călărit județul acesta. Speră să-i meargă și de acum înainte. Nu a făcut nimic pentru județ, s-a evidențiat prin modul unic de a minți. Cum minte Victor Ponta numai pe la PSD mai găsești. Nu cred că astfel de parlamentari merităm noi, dar el poate să încerce”, a declarat liderul PNL Dan Vîlceanu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.