Polițiștii pe urmele chiulangiilor

0
68
Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj și polițiști locali din cadrul Poliției Locale au desfășurat o acțiune în vederea identificării elevilor care absentează nemotivat de la cursuri și frecventează unitățile de alimentație publică, amplasate în zona adiacentă unităților de învățământ.
Astfel, au fost verificate 18 unități de alimentație publică, 104 persoane au fost legitimate, dintre care 20 elevi care absentau de la cursuri, fiind realizate 4 informări ale unităților de învățământ.
De asemenea, au fost instruiți 15 lucrători gestionari cu privire la prevederile Legii 61/1991 Republicată, H.G. 128/1994 și Legii 349/2002, fiind aplicată o sancțiune contravențională pentru încălcarea prevederilor H.C.L 117/2019.
Acest tip de acțiuni au drept scop creșterea gradului de siguranță al elevilor și personalului didactic, precum și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.