Poliția Locală Motru vrea să-i amendeze pe cei care lasă mașinile expuse la vânzare, pe domeniul public

0
697
masini expuse motru

Cei care lasă autoturismele parcate pe domeniul public din Orașul Motru, cu anunț de vânzare, sunt supuși amenzilor. Asta transmite Poliția Locală din localitate. Amenda nu este deloc mică și poate fi de maxim 2000 lei.

”Expunerea pe drumurile publice şi terenurile aparţinând domeniului public a autovehiculelor în vederea comercializării constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 400 si 2000 lei!” este mesajul transmis de reprezentanții Poliției Locale Motru

Decizia i-a supărat pe localnici care au comentat vehement la postarea autorității locale.

”Poliția locală Motru ,dacă mergi in tot Motru nu găsești parcări unde să îți parchezi mașina să poți să îți cumperi cele necesare .Alceva decât amenzi mai știți să faceți .La 10 locuri de parcare plătite unul trebuia să fie lăsat liber ,să poată parca și cel care vine din afara orașului.Vina principală este a primarului Morega pentru cele menționate mai sus .Îl respect pentru tot ce a făcut în orașul Motru ,mai puțin goana după bani pentru locurile de parcare .Aroganța și nesimțirea celor care au locurile de parcare plătite către primărie lasă de dorit.Voi mai lipsiți cu amenzile date la ordinul primariei!”

Nici cei care dețin rulote, remorci sau platforme nu au scăpat de avertismentul polițiștilor. Proprietarii acestor acestor vehicule vor fi amendați dacă le vor lăsa pe partea carosabilă a drumurilor publice sau pe alte terenuri apartinând domeniului public al municipiului Motru

”ÎN ATENȚIA PROPRIETARILOR DE RULOTE, REMORCI, SAU PLATFORME!
Conform art.5 lit. ”j” din Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Motru, arobat prin H.C.L. Motru nr. 143/21.12.2023. este interzisă parcarea vehiculelor tip rulotă, remorcă/semiremorcă sau ansambluri de vehicule care conțin astfel de mijloace de transport, pe partea carosabilă a drumurilor publice, în parcările publice, sau pe alte terenuri apartinând domeniului public al municipiului Motru.
Nerespectarea acestei prevederi legale se sancționează cu amenda cuprinsă între 400 si 2000 de lei” au mai transmis polițiștii locali.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.