PNL și PSD își dispută meritele pentru aceleași investiții!

0
29

Un nou scandal între principalele tabere politice din Târgu Jiu. Social-democrații sunt arătați cu degetul după ce și-au afișat, și ei, bannere electorale prin Municipiu. Supărarea liberalilor este legată de faptul că pesediștii au apelat la acest truc pentru a-și însuși aceleași investiție.

Primarul Marcel Romanescu este foc și pară după ce o parte din investițiile cu care se laudă prin oraș sunt revendicate și de pesediști. Edilul mai susține că afisajul PSD este ilegal. „Eu din ceea ce știu nu au cerut niciun fel de autorizație pentru montarea acestor bannere. Încearcă să-și însușească proiecte realizate pe bugetul local. Este un act de disperare al PSD, nu vor câștiga nimic din această modalitate de a-și prezenta realizările”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Proiecte derulate din 2014

Viceprimarul PSD îl contrazice. Aurel Popescu afirmă că PSD nu vine cu niciun neadevăr în fața electoratului. Așa cum primarul se laudă cu asfaltarea unor străzi și ei au dreptul să-și promoveze investițiile pentru care au muncit atâția ani de zile. “Acele bannere nu sunt ilegale. Sunt la fel de legale ca și bannerele pe care domnul Marcel Romanescu le-a montat împreună cu echipa sa în municipiul Târgu Jiu. Dacă există vreun procent de ilegalitate în ceea ce face PSD, nu are decât să se adreseze organelor abilitate, care vor lua măsurile ce se impun. În ceea ce privește veridicitatea celor spuse în bannerele pe care le-am afișat, aș vrea să îi reamintesc domnului Marcel Romanescu faptul că poate să ceară și să obțină această informație de la autoritatea urbană a municipiului Târgu Jiu, și anume o listă cu proiectele prioritare din cadrul Axei Prioritare 4 a Programului Operațional Regional 2014-2020. Acolo se regăsesc toate proiectele pe care administrația PSD le-a gândit pentru Târgu Jiu în acea perioadă. Nu poate Marcel Romanescu să spună acum, în 2020, că administrația PSD, care gândise aceste proiecte încă din 2014, nu făcuse nimic până în 2017. Întâmplarea a făcut ca pentru semnare să ajungă aceste proiecte după ce au apărut ghidurile de finanțare, s-au făcut corecturi și completări și s-a ajuns la semnare în 2017. Singurul lucru pe care l-a făcut Marcel Romanescu a fost să semneze contractele de finanțare pentru proiectele pe care administrația PSD le-a pregătit încă din 2014 și pe care tot administrația PSD le-a și finanțat pentru municipiul Târgu Jiu. Nu e vorba doar de proiectele de pe Axa 4, e vorba și de proiectele pe PNDL. Știm cu toții că prin PNDL, administrația PSD a asigurat finanțarea pe foarte multe obiective la nivel de țară, dar și în municipiul Târgu Jiu. Știm aceste proiecte cu toții, sunt vizibile și cu siguranță oamenii apreciază faptul că au fost realizate aceste obiective în Târgu Jiu”, a transmis Aurel Popescu.

Articolul PNL și PSD își dispută meritele pentru aceleași investiții! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.