PNL prima poziție pe buletinul de vot, la Primăria Târgu Jiu

0
41

Liberalii, primii pe buletinul de vot de la Târgu Jiu, popularii prima poziție pentru Consiliul Județean Gorj. Birourile electorale au stabilit astăzi ordinea partidelor pe buletinele de vot.

În urma tragerii la sorți pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot ce vor fi utilizate pentru alegerea autorităților administrației publice locale dinanul 2020, pentru președintele Consiliului Județean Gorj și pentru Consiliul JudețeanGorj, s-a stabilit următoarea ordine:

 1. Partidul Mișcarea Populară (PMP);
 2. Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE);
 3. Partidul Pro România;
 4. Partidul Național Liberal (PNL);
 5. Partidul Social Democrat (PSD);
 6. Partidul România Mare (PRM);
 7. Alianța Electorală USR PLUS;
 8. Partidul Ecologist Român (PER);
 9. Partidul Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN);
 10. Partidul Verde;
 11. Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD)

“Constatând faptul că doi dintre competitorii electorali, Partidul Ecologist Român și Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat nu au candidați pentru funcția depreședinte al Consiliului Județean Gorj, în conformitate cu prevederile legale în vigoare,ordinea pe ordinea pe buletinele de vot pentru Consiliul Județean Gorj va rămânea ceastabilită prin tragere la sorți și arătată anterior, iar ordinea pe buletinele de vot pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj va deveni următoarea: 1. Partidul Mișcarea Populară (PMP); 2. Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE); 3. Partidul Pro România; 4. Partidul Național Liberal (PNL); 5. Partidul Social Democrat (PSD); 6. Partidul România Mare (PRM); 7. Alianța Electorală USR PLUS; 8. Partidul Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN)”, a transmis Prefectura Gorj.

Pentru Primăria Târgu Jiu prima poziție a revenit celor de la PNL urmați de ALDE, Pro România, PMP, PSD, Partidul Verde, PRM, ADN, USR-PLUS, PER și PPUSL.

Articolul PNL prima poziție pe buletinul de vot, la Primăria Târgu Jiu apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.