PNL a anunțat candidații în orașele din Gorj

0
72

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a spus că organizația a stabilit candidații în aproape toate localitățile urbane din Gorj. În municipiile Târgu Jiu și Motru vor candida primarii în funcție, Marcel Romanescu și Gigel Jianu. Și la Novaci va candida actualul primar Dumitru Leuștean.

La Turceni va candida președintele organizației, Adrian Biriboiu, iar la Tismana și Bumbești Jiu au fost făcute sondaje. “Urmează să luăm o decizie”, a spus Vîlceanu. PNL a avut primar la Bumbești Jiu, pe Constantin Bobaru, dar l-a exclus din partid la finalul anului trecut. La Tismana au fost negocieri cu actualul primar social-democrat Marian Slivilescu, dar deocamdată liberalii nu au voie să ia primari de la PSD.

La Țicleni a fost validată candidatura lui Constantin Brănescu, tot în baza unui sondaj de opinie, acesta fiind consilier local și președinte de organizație. “La Târgu Cărbunești, candidatul cel mai probabil, dar nu a fost validat încă, este domnul Miloșescu”, a spus Vîlceanu.

O situație delicată este la Rovinari, unde președintele organizației, Laurențiu Chivu, a dezvăluit că Vîlceanu i-a cerut să nu candideze, și asta în fața primarului ALDE, Robert Filip. Deputatul Dan Vîlceanu i-a mai transmis o dată lui Chivu că e liber să plece din partid. “La Rovinari nu am validat și nu am avut o discuție. Avusesem o discuție acum câteva luni, apropo de persoana domnului Chivu, care înțeleg din atitudinea pe care o are că vrea să plece de la Partidul Național Liberal și e liber să o facă”, a spus Vîlceanu. (A.A.)

Original Article

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns