Ping pong cu cei patru primari PSD care au bătut la ușa PNL

0
72

Viorel Rotaru de la Bolboși, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ionești și Lucian Goață, de la Prigoria, au anunțat că vor candida din partea PNL în 2024.

Președintele PSD Gorj reacționează după ce primarii PSD au ”bătut” la ușa PNL. Mihai Weber a dorit să comenteze doar 2 dintre acești primari și spune că primarul de la Urdari, Mihai Calotă a mai făcut acest spectacol, și înainte de alegerile din 2020, deci s-au obișnuit cu modul lui de a le forța mâna. În ceea ce îl priveste pe Viorel Rotaru, primarul din Bolboși, Mihai Weber afirmă că a primit reclamații privind faptul că ar cheltui miliarde de lei vechi nejustificat, pe evenimente și spectacole. Acolo este o problemă foarte delicată.

Pe de altă parte, Ion Iordache afirmă că transferul celor 4 primari, a venit mai degrabă din dorița de a demonstra că PNL nu este un partid slab, dar și ca reacție la valul de linișaj făcut de PSD. Acesta a mai transmis și faptul că transferul celor 4 primari, nu ar avea nicio legătură cu plecarea la PSD a primarului liberal de la Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Iordache a declarat pentru Radio Infinit că, actualul primar al Târgu Jiului, nu mai este dorit sub nicio formă în partid: ”Este omul pe care nu-l vrem în PNL. I-l dăm gratis, facem și cinste numai să-l ia, să scăpăm târgujienii de el”

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.