Pesedistul Toader Pasti, de mână cu primarul liberal Romanescu. ”Ce mult m-aș bucura să am un viceprimar ca dumneavoastră!”

0
33

”Ce mult m-aș bucura să am un viceprimar ca dumneavoastră!”. Marcel Romanescu și Cristian Toader Pasti și-au împărțit bezele, luni după-amiază, în ședința Consiliului Local Târgu-Jiu.

Edilul liberal l-a felicitat pe consilierul PSD pentru că are atitudine împăciuitoare în vreme ce Toader Pasti i-a prins de mâni pe Marcel Romanescu și Aurel Popescu cerându-le să lase deoparte patimile politice.

Totul după ce aleșii s-au certat, din nou, pe tema parcării Rodna.

La începutul discuției pe acest subiect, viceprimarul Aurel Popescu a cerut ca-n ședința din luna septembrie să se afle pe ordinea de zi proiectul de hotărâre de scoatere la licitație a parcării. Popescu a dat exemplul altor municipii, Turda și Iași, care au concesionat parcări.

Primarul Marcel Romanescu a reacționat, însă, vehement, anunțând că refuză concesionarea patrimoniului Târgu-Jiului pe 49 de ani. În plus, a precizat că nu cade în sarcina consilierilor să inițieze proiecte de închiriere sau vânzare a unor terenuri.

Pentru că Eduard Lădaru, de la ALDE, a tot intervenit peste primarul liberal, social-democratul Pasti l-a apostrofat.

Romanescu a mai spus că și-ar dori să fie făcut front comun cu parlamentarii de Gorj pentru obținerea unor fonduri pe PNDL pentru amenajarea parcării de la Super 2000.

Când a auzit de PNDL, viceprimarul PSD Aurel Popescu a simțit nevoia să precizeze că a muncit la cele 24 de proiecte depuse la București.

Eduard Lădaru a luat cuvântul pentru a preciza că și consilierii locali au dreptul legal de a iniția proiecte de hotărâri.

Cristian Toader Pasti, în calitatea sa de președinte de ședință, a intervenit pentru a tempera spiritele și a preciza că ”nu mai suportă patimile politice”. În plus, a propus organizarea unei întruniri fără presă pe tema parcării Rodna.

Punctul culminant al ședinței a fost când Toader Pasti i-a luat de mâini pe primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Aurel Popescu cerându-le să renunțe la dispute.

”Ce mult m-aș bucura să am un viceprimar ca dumneavoastră” a reacționat Romanescu. „Vă aștept în 2020” a venit replica social-democratului.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns