Persoane care aniversează, în acest an, un secol de viață, urmează să fie premiate, la Târgu Jiu

0
44

Persoane care aniversează, în acest an, un secol de viață, urmează să fie premiate, în premieră, de Primăria Târgu-Jiu. Vor primi câte 2000 de lei, un tort și un buchet de flori, după ce familiile vor depune cereri.

”Avem cunoștință că sunt 3 persoane născute în anul 1919 și 5 persoane în 1920. Așteptăm cererile din partea dumnealor” a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, directorul Direcției pentru Protecția Socială, Alina Toader.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a ținut să precizeze că inițiativa, de a-i premia pe târgujienii ajunși la venerabilă vârstă de 100 de ani, a venit de la conducerea Direcției de Protecție Socială.

Municipalitatea va sprijini, și în acest an, școlarii din familii nevoiașe, prin acordarea de rechizite. Alina Toader a precizat că bugetul alocat pentru un astfel de ajutor, în 2019, este mai mare decât cel anul trecut. Cererile se depun deja, începând cu data de 15 iulie.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns