Patru femei agresate de soți

0
24

Nu mai puțin de patru gorjence au reclamat în ultimele zile agresiuni în familie. O tânără de 22 de ani din Târgu Jiu a fost lovită de soț. “La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică care a stabilit faptul că, în noaptea de 19/20 februarie a.c., un bărbat de 27 de ani, din comuna Bălești, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi exercitat acte de violență împotriva concubinei sale”, transmite IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de tânăr, pe o perioadă de 5 zile.

Și o femeie de 49 de ani din Săulești a fost agresată sâmbătă de concubinul băut. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru amenințare și cu interdicția de a se apropia timp de cinci zile de casa femeii.

O femeie de 39 de ani, din comuna Baia de Fier, s-a plâns și ea că a fost agresată de soțul gelos. Și la Câlnic, un individ de 45 de ani și-a bătut soția în curtea casei.

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unor ordine de protecție provizorii față de bărbați, pe o perioadă de 5 zile.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns