Pasti: nu mă mai tentează Bucureștiul

0
157

Noul șef ADIA Gorj și-a luat gândul de la un post în Guvernul României. Cristian Toader Pasti susține că deși a rămas cu un gust amar de pe urma acestei propuneri eșuate, și-a găsit din nou de lucru prin intermediul asociației. Vrea să atragă fonduri europene pentru a dezvolta serviciile în localitățile membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Gorj

Pesedistul a îngropat securea războiului și spune că nu mai vrea un post de secretar de stat. Motivul este și noua promovare prin postul de conducere din fruntea ADIA Gorj dar și faptul că alegerile bat la ușă. Pasti recunoaște că în aceste condiții a început să-i placă la Gorj. „Eu nu mi-am dorit niciodată ceva anume, dacă partidul a considerat că sunt capabil pentru ceva, au venit și mi-au propus. Povestea aceea cu secretarul de stat a fost ceva care mie mi-a lăsat un gust amar. Am discutat cu domnul Weber și mi-a spus că vrea să fac parte din echipa dânsului și atunci m-a luat în BPJ . I-am spus că nu mă interesează nicio funcție la nivel central pentru că mai e doar un an până la alegeri, nu sunt dispus să plec de aici. Mie îmi place pe aici, nu mă mai tentează Bucureștiul. În viitor nu știu! Poate că e mai bine pe aici”, a declarat Cristian Toader Pasti.

„Specialist” în probleme

În ceea ce planurile de viitor, directorul ADIA susține că se va axa pe proiecte destinate serviciilor de alimentare a apei. Toader Cristian Pasti vrea să acceseze un credit de 130 de milioane de euro pentru a-și duce planurile la bun sfârșit. „Acum se lucrează foarte bine și sperăm că mai accesăm încă un credit de 130 de milioane de euro pentru a finaliza și a începe lucrări noi în toate localitățile membre ale ADIA. Lucrurile cred că merg bine, cei 33 de primari mi-au dat girul în unanimitate. Am o relația foarte bună și cu președintele Consiliului Județean care este președintele ADIA Gorj. Sunt ceva probleme financiare pentru că neavând bugetul aprobat nu s-au plătit cotizațiile dar sperăm să se rezolve. Sunt un specialist în a prelua societăți cu probleme și a le aduce pe linia de plutire”, a mai declarat șeful ADIA.
Sursa aici

Lasă un răspuns