Pasti, felicitat de Ciocea după ce a cerut demisia lui Dragnea! „În 2020 ne strângem într-un partid”

0
19

Fostul pesedist Ion Ciocea crede că liderii PSD se vor descotorosi de Cristian Toader Pasti după declarațiile acestuia privind demisia lui Liviu Dragnea. Primarul din Bustuchin este convins că Pasti va avea parte de același tratament ca el, însă îl felicită pentru curajul său. Ciocea dă de înțeles că cei care nu se mai regăsesc în PSD s-ar putea grupa într-o nouă formațiune politică pentru alegerile locale din 2020.

Situația creată în PSD Gorj după declarația prin care Pasti cere demisia președintelui condamnat Liviu Dragnea îi este una cunoscută lui Ion Ciocea. Primarul exclus din PSD după scandalul listei pentru alegerile parlamentare este convins că liderii partidului vor renunța la Pasti după acest episod. „Nu poți să vorbești decât frumos despre un partid în care ai stat atâta timp, dar nu poți să vorbești la fel despre oamenii care nu știu să respecte pe cei care muncesc în PSD, cum e Cârciumaru. Ați văzut și ieșirea lui Cristi Pasti, care a fost extraordinar, iar societatea are nevoie de asemenea oameni. Dacă nu îi vom arăta cu degetul pe cei care nu merită să conducă un partid, unde o să ajungem? E ușor să îl excludă, pentru că se strânge o gașcă și îl dau jos. Așa a fost și la mine. Când a fost să spun că nu dau bani să candidez, atunci m-au aruncat. O să îl vedeți acum și pe Cristi Pasti că îl aruncă la coșul de gunoi. De ce, că a spus ceva normal?”, a declarat primarul din Bustuchin.

„Sunt mulți oameni precum Cristi Pasti”

Ion Ciocea nu se teme că ar putea rămâne fără mandatul de primar după ce a pierdut procesul privind calitatea de membru PSD. Edilul chiar anunță că își mai dorește o candidatură, care ar putea veni de la un partid surpriză. „Eu nu mă tem că o să pierd mandatul de primar. Calitatea de primar și-o pierd doar cei care pleacă dintr-un partid politic în altul. O să văd în 2020 dacă mai fac politică sau nu. Sigur o să candidez pentru încă un mandat, pentru că mai am până la pensie și e dreptul meu. Am muncit și o să mai candidez, dar o să vedem pe ce listă. Pot să candidez și independent, nu se pune problema, dar sunt mulți oameni precum Cristi Pasti care au curaj și trebuie să ne strângem. Ne întâlnim și noi, ne auzim la telefon și vrem ca în 2020 să ne strângem într-un partid și să avem un conducător care vrea binele județului”, a mai adăugat Ion Ciocea.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns