Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul de debut în Liga a doua Casa Pariurilor

0
140

Pandurii Târgu Jiu a jucat în deplasare, cu Turris Turnu Măgurele, meciul de debut în noul sezon 2019 – 2020 al Ligii a doua Casa Pariurilor. Turris Turnu Măgurele a câştigat meciul din etapa I cu scorul de 2-0, scorul la pauză fiind egal, 0-0.

Pandurii Târgu Jiu a jucat în inferioritate numerică din minutul 39 când Alexandru Trancă a primit al doilea cartonaş galben, după ce primise unul şi în minutul 34, şi a fost eliminat. Jocul a fost unul echilibrat până la pauză dar în repriza a doua dezechibrul cauzat de eliminarea lui Trancă a dus la deschiderea scorului, în minutul 49, prin golul marcat de Cristi Ciobanu. La puţine minute supă deschiderea scorului Turris Turnu Măgurele a înscris şi al doilea gol marcat de Florin Radu, în minutul 52.
Antrenorul Adrian Bogoi i-a trimis pe teren în primul unsprezece doar pe doi dintre jucătorii transferaţi în această vară, portarul Iulian Dinu şi mijlocaşul Adrian Nichifor iar în partea a doua a meciului au mai debutat la Pandurii Paul Chiş şi Bogdan Vişan. Pandurii a folosit în meciul cu Turris următorii jucători: Iulian Dinu – Oiţă (Chiş 62), Gheorghe, Bratu, Vasilescu (Tănăsoiu 80), Trancă, Rasoveanu, Popescu, Nichifor (Vişan 49), Ciobanu, Lică.
Articolul integral aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns