Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul de debut în Liga a doua Casa Pariurilor

0
27

Pandurii Târgu Jiu a jucat în deplasare, cu Turris Turnu Măgurele, meciul de debut în noul sezon 2019 – 2020 al Ligii a doua Casa Pariurilor. Turris Turnu Măgurele a câştigat meciul din etapa I cu scorul de 2-0, scorul la pauză fiind egal, 0-0.

Pandurii Târgu Jiu a jucat în inferioritate numerică din minutul 39 când Alexandru Trancă a primit al doilea cartonaş galben, după ce primise unul şi în minutul 34, şi a fost eliminat. Jocul a fost unul echilibrat până la pauză dar în repriza a doua dezechibrul cauzat de eliminarea lui Trancă a dus la deschiderea scorului, în minutul 49, prin golul marcat de Cristi Ciobanu. La puţine minute supă deschiderea scorului Turris Turnu Măgurele a înscris şi al doilea gol marcat de Florin Radu, în minutul 52.
Antrenorul Adrian Bogoi i-a trimis pe teren în primul unsprezece doar pe doi dintre jucătorii transferaţi în această vară, portarul Iulian Dinu şi mijlocaşul Adrian Nichifor iar în partea a doua a meciului au mai debutat la Pandurii Paul Chiş şi Bogdan Vişan. Pandurii a folosit în meciul cu Turris următorii jucători: Iulian Dinu – Oiţă (Chiş 62), Gheorghe, Bratu, Vasilescu (Tănăsoiu 80), Trancă, Rasoveanu, Popescu, Nichifor (Vişan 49), Ciobanu, Lică.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns