Pandurii speră să-şi păstreze golgheterul, jucătorul care a semnat cu „U” Cluj: „Îi expiră contractul de-abia la vară”

0
63

După ce golgheterul Nicolae Daniel Pîrvulescu declarase că şi-ar dori să plece încă din această iarnă la „U” Cluj, deşi contractul cu „Şepcile roşii” intră în vigoare de la 01.07.2019, antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi, crede că jucătorul de 22 de ani va continua la Târgu Jiu şi în partea a doua a actualului sezon.

„Tot ce ştiu este că Pîrvulescu este jucătorul nostru până la sfârşitul campionatului, atunci când am înţeles că îi expiră şi contractul. Nu ştiu dacă va pleca liber, dar eu asta ştiu, că până la finalul acestui sezon este fotbalistul Pandurilor. Bineînţeles că va face faţă la Cluj. Eu îmi doream totuşi să plece la o ligă superioară, dar dacă a ales să plece în Ardeal, mă bucur pentru el. Universitatea Cluj este o echipă foarte bună şi eu sunt sigur că va promova în Liga 1 în acest an”, a declarat Bogoi.

Antrenorul echipei Pandurii este de părere că plecarea lui Pîrvulescu va lăsa o gaură mare în atacul echipei sale. „Bineînţeles că ar fi o pierdere pentru noi. Este golgheterul echipei, a jucat foarte bine în acest tur de campionat, dar viaţa îşi urmează cursul firesc. Dacă noi avem jucători interesanţi pentru alte echipe mai bune, pe mine nu poate decât să mă bucure”, a concis Bogoi.

Dodoi, tot mai aproape de revenire

Indiferent dacă Pîrvulescu va rămâne sau nu la Târgu Jiu în această iarnă, Pandurii îşi va repatria şi fostul golgheter, Gabriel Dodoi.

Bogoi a declarat că negocierile cu Sepsi sunt foarte avansate, iar atacantul de 20 de ani îmbrăca, din nou, tricoul echipei din oraşul natal. „Sunt discuţii. Din ce am înţeles, Dodoi va juca la Târgu-Jiu din acest retur. E un jucător care trebuie să joace, el a făcut un salt foarte mare prin plecarea iarna trecută, la CFR Cluj. E şi foarte tânăr, cred că e un lucru foarte bun că va veni să prindă din nou meciuri”, a spus Bogoi.

Janos Bokor, directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK, a transmis încă de acum două săptămâni că Dodoi a plecat de la echipa sa şi crede că merge la Pandurii. ”Dodoi, ne-a părăsit şi el. Este jucătorul CFR-ului şi doreşte să joace mai mult. Este un copil tânăr şi aşa am căzut de acord cu Eugen (n.r. – antrenorul Eugen Neagoe), ca să-l lăsăm să plece. Echipa de la Târgu Jiu ne-a contactat că Dodoi o să continue la ei. Îi urez baftă şi să reuşească mai departe”, a spus Bokor.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns