Pandurii s-au reunit sâmbătă şi au reluat pregătirea pentru partea a doua a campionatului

0
67

Jucătorii echipei Pandurii s-au reunit sâmbătă la Târgu Jiu şi au început pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Antrenorul Adrian Bogoi a anunţat că a stabilit în mare parte programul de pregătire al acestei ierni şi cantonamentul de pregătire pe care echipa îl va efectua la fel ca şi sezonul trecut în baza sportivă proprie de la Târgu Jiu. Primul antrenament a fost efectuat deja imediat după reunire iar în zilele următoare se va efectua câte un antrenament pe zi până pe data de 24 ianuarie până când antrenorul Adrian Bogoi va definitiva lotul pentru perioada de cantonament.

Cantonamentul va fi efectuat la hotelul de la centrul de copii şi juniori al clubului, acolo unde echipa va dispune de 30 de locuri de cazare şi de condiţii bune de refacere după efort, antrenamentele fiind programate pe cele două terenuri disponibile, cel sintetic şi cel cu iarbă. Pe data de 4 februarie se va efectua vizita medicală iar până pe 16 februarie se vor disputa şi patru jocuri amicale.

În privinţa lotului, antrenorul Adrian Bogoi se va baza pe jucătorii care au evoluat la Pandurii şi în turul campionatului, cu execepţia lui Drilon Cenaj care a reziliat contractul cu Pandurii încă din luna decembrie. La reunirea lotului au fost prezenţi 28 de jucători, majoritatea celor care au evoluat la Pandurii şi în prima parte a sezonului, fiind cooptaţi la pregătire şi patru dintre juniorii clubului de la grupa de juniori Under 17 ani antrenaţi de Florin Popete. Au fost prezenţi la antrenamente şi cei doi jucători care au semnat contracte cu alte formaţii, contracte care vor intra în vigoare din vara acestui an, Pîrvulescu şi Tudoran, singurii absenţi la reunire fiind cei doi jucători francezi Moussa Konate şi Philippe Nsiah.

Denis Brînzan şi-a reluat şi el antrenamentele cu echipa după accidentarea suferită la finalul anului trecut şi după ce a suferit o intervenţíe chirugicală la faţă. Nu s-au antrenat cu echipa astăzi Andrei Şendroiu care se reface după o accidentare şi s-a pregătit separat de lot la sala de forţă şi Bogdan Dănăricu, şi el având probleme medicale şi urmând să se opereze în perioada următoare.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns