Pandurii riscă să-l piardă şi pe Vodă. Jucătorul de 21 de ani se află în probe la o echipă de Liga 1: ”Sper să conving. Ar fi un pas mare pentru mine”

0
157

După ce s-a despărţit deja de cinci titulari, iar mai mulţi dintre componenţii de bază nu mai vor să revină la Târgu Jiu, Panduri riscă să-l piardă şi pe mijlocaşul Alexandru Vodă (21 de ani).

Folosit pe parcursul a 33 de etape în sezonul recent încheiat, în toate ca titular, mijlocaşul născut pe 22 iulie 1998 se află în probe la FC Hermannstadt, echipă din Liga 1. De altfel, Vodă a şi evoluat, sâmbătă, în repriza secundă a amicalului pe care echipa sibiană l-a disputat cu nou-promovata în Liga 2 CSM Reşiţa. Testul, găzduit de stadionul Municipal din Sibiu, s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei de Liga 1, care a înscris prin Răzvan Dâlbea, din penalty.

Sâmbătă, FC Hermannstadt are programat un amical chiar cu Pandurii. „Nu e nimic concret, momentan. Sunt în cantonament cu Hermannstadt şi aştept zilele acestea, să văd ce se întâmplă. Am jucat cu Reşiţa, avem şi mâine un amical, cu Viitorul Şelimbăr, apoi vom juca şi cu Pandurii. Sper să conving şi să joc sezonul viitor în Liga 1. Ar fi un pas mare pentru mine”, a spus Vodă, pentru Liga2.ProSport.ro.

Ajuns, în pofida tinereţii, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei gorjene, Alexandru Vodă a marcat sezonul trecut şi două goluri, ambele în tur, în partidele cu Chindia Târgovişte (1-2) şi CS Mioveni (2-0). La Pandurii, Vodă a fost folosit de antrenorul Adrian Bogoi pe mai multe posturi, de la fundaş dreapta, până la mijlocaş central.

Bogoi e îngrijorat: ”Avem nevoie de 12 jucători noi”

Deşi se mândreşte cu faptul că o parte dintre elevii săi au ajuns să joace la echipe cu pretenţii de Liga 1, antrenorul Adrian Bogoi e îngrijorat de faptul că va trebui, şi în acest sezon, să închege o echipă din mers, la Pandurii.

”La momentul actual, lotul nostru de jucători nu poate face faţă în Liga a 2-a. Aş avea nevoie în acest moment de nouă jucători buni de Liga a 2-a şi de încă trei Under 21, care să fi jucat măcar la Liga 3. De când sunt eu la echipă, de un an si jumătate, am insistat cu jucători tineri, care au crescut individual într-o perioadă foarte scurtă de timp şi care apoi au avut oferte de la echipe bune de Liga 2. Mă refer la Pîrvulescu, care a plecat încă din iarnă la „U” Cluj, la FC Argeş, unde au plecat acum Brînzan, Blejdea şi Dănescu, sau la Rapid, unde au ajuns Dodoi şi Tudoran. Ar mai fi acum Vodă, care se află în vederile unei echipe din Liga 1. Mai sunt şi alţii căutaţi. Ne aşteaptă un campionat foarte greu. Toate echipele s-au pus la punct în privinţa loturilor, au bugete foarte mari, în timp ce noi suntem în urmă la toate capitolele”, a spus Bogoi.

Daniel Ciobanu, Robert Bratu, Cristian Raiciu, Patrick Popescu şi Hery Du-ho Kim ar putea părăsi şi ei echipa gorjeană care s-a reunit de o săptămână.
Articolul integral aici

Lasă un răspuns