Pandurii începe sezonul tot pe sintetic, FCU va juca la Severin

0
108

Întârzierile şi amânările de la stadionul Municipal au dus la demararea de proceduri de omologare pe alte terenuri pentru cele două echipe care urmau să joace pe noul stadion din Târgu Jiu. Pandurii a omologat din nou provizoriu terenul sintetic pentru a juca acolo până la inaugurarea propriei arene, iar FCU Craiova a omologat vineri stadionul din Severin.

Nici Pandurii şi nici FCU Craiova nu pot începe noul sezon pe stadionul din Târgu Jiu, deşi aşa şi-ar fi dorit şi s-a vorbit încă din primăvară de această posibilitate. Din păcate, stadionul din Târgu Jiu stă tot închis, nefiind recepţionat, deşi s-a introdus canalizarea şi s-au efectuat şi lucrările de amenajare peisagistică din exteriorul acestuia. În aceste condiţii echipele care ar fi dorit să joace pe noul stadion s-au reorientat şi au cerut fiecare omologarea altui teren.

Cei de la Pandurii au convocat comisia de omologare pentru terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu, inspecţia fiind realizată miercuri şi finalizată joi, când echipa a anunţat că a primit omologarea provizorie. „În urma inspecției și a verificării documentației pusă la dispoziție de CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, terenul sintetic II, din Complexul Sportiv Municipal, a primit omologarea provizorie pentru ca echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu să poată disputa meciuri oficiale, în Liga a doua, pe acest teren, până la inaugurarea stadionului Municipal din Târgu Jiu”, a anunţat clubul Pandurii, din comisia de omologare făcând parte Sorin Cojocaru, responsabilul cu omologarea şi cu ordinea şi siguranţa stadioanelor, Laurențiu Mândruț, reprezentant al Direcției pentru Sport Gorj, precum şi reprezentanți ai ISU Gorj și ai Inspectoratului de Jandarmi Gorj, care au semnat procesul verbal de omologare a terenului. Din partea clubului Pandurii au fost prezenţi directorul sportiv al pandurilor Camilian Floroiu, responsabilul cu ordinea și siguranța al clubului gorjean, Valentin Adam, directorul administrativ Ion Rădoi, ofițerul de presă al clubului, Monalisa Popescu, organizatorul de competiții al clubului, Lucian Calotă.

Pandurii a jucat tot sezonul trecut pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, după ce în sezonul 2017 – 2018 a evoluat pe terenul de la Motru.

În ceea ce-i priveşte pe cei de la FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu va juca în noul sezon tot la Severin, unde vineri a fost prezentă comisia de omologare şi unde oltenii au disputat deja meciuri amicale pentru a pregăti noul sezon.

Articolul Original

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns