Pandurii, egal cu Hunedoara în ultimul amical

0
16

Pandurii a încheiat în week-end seria de meciuri de verificare cu un amical disputat pe terenul de la Rovinari. Gorjenii au remizat cu CS Hunedoara, scor 3-3, după ce au condus cu 3-1.

Pandurii s-a deplasat la Rovinari sâmbătă pentru a juca pe iarbă ultimul meci de verificare din perioada de iarnă. Jocul de verificare cu CS Hunedoara s-a disputat însă mai mult pe zăpadă decât pe iarbă, vremea fiind una de iarnă sâmbătă dimineaţa. Disputat parţial pe ninsoare şi o parte pe lapoviţă, jocul s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, după ce la pauză scorul a fost tot egal, 1-1. Scorul a fost deschis de oaspeţi în prima parte a jocului, dar Pandurii a egalat prin reuşita lui Gabriel Dodoi, tot el majorând apoi scorul la 2-1 pentru Pandurii. Cel de-al treilea gol al gazdelor a fost marcat de Sebastian Veloctă. Antrenorul Călin Cojocaru a folosit la acest meci jucătorii: Opriţa – Filip, Grecu, Diau, Luzemo, Sylla, Acosta, Habet, Velcotă Dodoi, Bunga iar după pauză au mai jucat: Iovicin, Corduneanu, Erhard, Cojocaru, Peia, Rasoveanu, Zaborowski, Vaida, Goma şi Răchişan.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat cu acest meci de verificare pregătirea de iarnă iar la finalul săptămânii viitoare va susţine primul meci oficial din acest an, cu Petrolul Ploieşti.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns